"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/10/2010

Biel Barceló i Joan Font són els candidats del PSM al Parlament de les Illes Balears i el Consell de Mallorca

El Consell de Direcció Política del partit ha proclamat dijous vespre a Campos els caps de llista per a les eleccions del maig del 2011 en un acte que culmina el procés de cohesió interna iniciat a l’Assemblea de Porreres 

Biel Barceló i Joan Font han estat proclamats com a candidats a les properes eleccions del Parlament de les Illes Balears i el Consell de Mallorca, respectivament, pel Consell de Direcció Política reunit dijous vespre a Campos. Un acte que culmina el procés de primàries iniciat ara fa més de dos mesos.

 

En el seu discurs de proclamació, Biel Barceló ha posat èmfasi en la bona situació en què es troba el PSM ja que a pocs mesos de les eleccions “ja tenim molta feina feta: la coalició està definida amb Iniciativa d’Esquerres i Els Verds de Mallorca, els qui mantenen amb sinceritat la filosofia i el projecte polític hereu del BLOC”.

 

En el mateix sentit, i tot i reconèixer els grans reptes que el PSM encara ha d’afrontar com són els pressupostos i les mesures que contribueixin a superar aquesta crisi econòmica, Barceló ha volgut posar en valor la unitat i la gran cohesió de la qual gaudeix el partit a dia d’avui com a conseqüència del procés iniciat a l’Assemblea de Porreres. “El PSM té les idees clares i avança. A més, tenim les portes obertes a tots aquells que creguin en un projecte nacionalista, progressista i ecologista”.

 

Per la seva part, Joan Font ha promès “dedicació en cos i ànima a la feina, perquè és la obligació de tots”. De la mateixa manera ha instat a tots els militants, simpatitzants, i agrupacions a fer feina junts, “el PSM ens necessita a tots”. A més, ha reconegut que el full de ruta marcat per aquesta legislatura pel partit ha culminat en l’actual acord de coalició electoral. “És la millor coalició”.  


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: