"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/10/2010

El PSM reivindica l'obertura dels accessos a la finca pública de Planícia

Els nacionalistes han participat avui en l'excursió organitzada per desenes d'entitats pro camins públics i que ha transcorregut amb “total normalitat i de manera molt respectuosa”
El PSM-Entesa Nacionalista ha comprovat avui matí com totes les barreres dels accessos a la finca pública de Planícia es trobaven oberts durant la caminada reivindicativa que una desena d'entitats han organitzat per defensar el dret de pas. Tot i això, el líder dels nacionalistes, Biel Barceló, ha remarcat la necessitat que els accessos a Planícia sempre estiguin oberts.


Barceló ha esta acompanyat pel secretari general de la Federació del PSM-EN de Palma, Toni Verger, i altres membres de l'executiva i militants del partit, a més del conseller de Medi Ambient i Mobilitat del Govern, Biel Vicens, i la directora insular de Medi Ambient, Caterina Amengual. Després d'uns ascens fins la finca dificultós a causa de la pluja, els excursionistes han pogut visitar la finca pública.


El secretari general del PSM-EN ha aprofitat aquesta cita per recordar que gràcies a l'acció del departament insular de Medi Ambient, i a través del Pla d'usos i accessos a la finca, s'ha establert quins camins poden ser utilitzats pels excursionistes fins que s'esclareixi la titularitat dels mateixos. En aquest sentit, Barceló ha lamentat la decisió del jutge que ha anul·lat cautelarment el decret de batlia que permetia l'accés lliure a Planícia, i ha opinat que l'Ajuntament de Banyalbufar hauria d'interposar una demanda civil per clarificar l'ús públic del camí”.



      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: