"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/10/2010

El PSM lamenta que UM reivindiqui més creixement urbanístic a primera línia de la costa d'Artà

Els nacionalistes celebren la protecció del territori lamenten però avisen que les conseqüències de les polítiques urbanístiques desproporcionades anteriors recauen en els ciutadans, ja que en aquest cas la justícia obliga el Govern a pagar 3,6 milions d'indemnització 

El PSM-Entesa Nacionalista considera satisfactòria la protecció de l'espai natural de la costa d'Artà de la finca dels Canons. Això després de la sentència que el Tribunal Suprem ha emès fa uns dies sobre el procés judicial desencadenat amb la desclassificació dels terrenys de la finca dels Canons, a Artà, ara fa vint-i-un anys. Amb aquesta sentència la justícia dictamina una indemnització de 3,6 milions a la propietària de la finca que haurà de pagar el govern, i que evitarà la construcció de més de 2.000 places hoteleres.

 

D'aquesta manera, i contràriament a l'opinió del batle d'Artà, el PSM-EN valora positivament la protecció del territori perquè suposa trencar amb el model de creixement urbanístic sense límits que ha promulgat històricament tant el PP com UM. És lamentable, per tant, que el batle encara defensi la idoneïtat de la zona de la costa d'Artà per construir-hi 2.000 places hoteleres.

 

Aquesta sentència, a més d'evidenciar que la justícia també defensa el territori, ha de fer reflexionar sobre les conseqüències de les decisions polítiques en matèria urbanística. Perquè, com hem vist, si perden tota mesura i sentit de la protecció dels espais de les Illes Balears repercuteixen en tots, ja que és el Govern ara qui ha d'assumir el cost dels errors anteriors.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: