"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/10/2010

El nomenament de Rubio evidencia que el veto de Bauzá als imputats a les llistes és una excusa per fer purgues ideològiques

La falta d'escrúpols del líder del PP a l'hora de designar com a portaveu al CIM a un imputat pel cas Can Domenge demostra que la decisió d'excloure els candidats encausats només persegueix depurar els desafectes a l'eix Bauzá-Delgado 

El PSM-Entesa Nacionalista considera que el nomenament de Fernando Rubio com a portaveu del PP al Consell Insular de Mallorca, imputat en el cas Can Domenge, ha evidenciat que la decisió del president dels populars, José Ramon Bauzá, d'excloure de les llistes electorals als membres del partit imputats en casos de corrupció és una estratègia que persegueix la depuració ideològica dels dirigents del PP desafectes amb l'eix Bauzá-Delgado.

 

“El nomenament de l'imputat Rubio demostra que l'exclusió dels imputats del PP de les llistes electorals només és una excusa per fer una purga ideològica dins el partit”, ha afirmat Biel Barceló, secretari general del PSM-EN. Barceló creu que aquest moviment amaga una estratègia per excloure els actors que no estan alineats amb l’eix de la nova direcció Bauzá-Delgado, que està provocant una deriva antimallorquina i ultradretana en el si de la formació conservadora, tal i com va insinuar públicament l'anterior portaveu, Jaume Font.

 

Els nacionalistes constaten que el líder dels populars no té cap mena d’escrúpols per substituir un imputat com és en Jaume Font (investigat per la justícia pel cas Pla Territorial) per un altre com és en Fernando Rubio. Cal recordar que aquest fou imputat pel cas Can Domenge quan precisament exercia el càrrec que ara torna a assumir, portaveu del grup de consellers del PP al Consell de Mallorca, per la seva implicació en l'aprovació del concurs de venda dels terrenys de Can Domenge. 

 

En aquest sentit, el propi Jaume Font, quan va ser exclòs de les llistes electorals per estar imputat, ja va insinuar que es tractava d’una maniobra de Bauzá per fer una purga ideològica contra els sectors més regionalistes i moderats del partit. Aquestes insinuacions es confirmen ara amb el nomenament de Rubio, també imputat, com a portaveu al CIM.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: