"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/09/2010

La Regidoria de Cultura celebra el 75è aniversari de la primera biblioteca municipal

Les activitats han començat aquesta setmana, i s’allargaran fins la Diada de Sant JordiEl passat diumenge 19 de setembre va fer 75 anys que va obrir la primera biblioteca pública municipal de Palma, la biblioteca de Cort. La inauguració de la biblioteca va ser un gran esdeveniment i és que l'aportació de la biblioteca de Cort, el seu fons i les seves bibliotecàries ha estat molt significativa. Durant els anys ha sabut combinar les funcions de biblioteca popular, centre d'erudició i refugi d'un patrimoni bibliogràfic valuosíssim per la ciutat.

 

Per celebrar-ho, des de la Regidoria de Cultura de Cort s’ha programat tot un seguit d'actes que han començat aquesta setmana i s’allargaran fins la Diada de Sant Jordi. Durant tot el dia de dilluns 20, hi ha hagut visites guiades a la biblioteca, Ona Mallorca ha fet una programació especial en directe des de Cort i a l'escriptor Miquel Rayó ha impartit una conferència amb el suggerent títol "Blues dels pirates a Cort amb Tintín, triangulacions africanes i e-books".

 

Des de dimarts han començat les activitats relacionades amb l'escriptora de l'any, Carme Riera. Història, ciutat, i literatura vistes amb ulls de dona, una bona manera de celebrar la trajectòria de biblioteca municipal de Cort i de desitjar-li un llarga i pròspera vida.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: