"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/09/2010

Toni Verger: “el carril bici d’Avingudes és fonamental per impulsar el canvi de model de mobilitat de Ciutat”

El secretari general del PSM-EN de Palma defensa la necessitat de mantenir i millorar la xarxa de carrils bici de Ciutat per reduir la dependència en l’ús dels vehicles privats i activar els transports públics 

La Federació del PSM-Entesa Nacionalista de Palma considera prioritari per Ciutat ampliar la xarxa de carrils bici per seguir impulsant un canvi de model de mobilitat de Palma, més sostenible, més respectuós amb l’entorn, més accessible als ciutadans i més econòmic. Per això, el secretari general de la Federació, Toni Verger, rebutja qualsevol plantejament polític que pugui anar en contra del futur de la mobilitat de Ciutat. 

 

“És absurd afirmar que el carril bici de les Avingudes és inútil o insegur. És la principal via de distribució dels ciclistes des dels barris fins al centre, i els usuaris n’avalen la seguretat i la utilitat”. Verger reconeix que tots els canvis dins una gran ciutat com és Palma costen d’assimilar al principi però un cop implantats definitivament “tot són avantatges”. En aquest sentit, recorda la peatonalització dels eixos cívics com el del carrer Blanquerna, on els veïns s’oposaren fermament en un inici, i actualment reclamen, com ja ho ha fet reiteradament el PSM, la restricció total del transit rodat a la via.

 

Verger està convençut que els canvis que s’estan produint a la ciutat afavoreixen un canvi de model de mobilitat sostenible que requereix confiança i temps per valorar-ne les avantatges. Però, en qualsevol cas, “no és assumible a aquestes alçades plantejar-ne la supressió o el canvi de traçat, tal i com defensen algunes forces polítiques presents a Cort”.  Per això, el líder nacionalista de Palma aposta per ampliar la xarxa de carrils bici, seguir fent feina per mantenir el bon nivell de freqüències del transport públic, i amb la mirada posada en l’implantació de la bicicleta pública.
 

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: