"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/09/2010

El PSM-EN de Palma reclama voreres per acabar amb la inseguretat de la carretera d’Establiments

Els nacionalistes es reuneixen amb l’associació de veïns per arribar al compromís de traslladar al Consell de Mallorca i a l’Ajuntament la necessitat de construir voreres per al pas dels veïns 

La Federació del PSM-Entesa Nacionalista de Palma lamenta la situació d’abandonament per part de les institucions que sofreix Establiments des de fa 40 anys, principalment pel que fa a la via central de trànsit. En aquestes dècades els veïns del poble de Palma han vist com la densitat de vehicles que hi transiten s’ha multiplicat exageradament, i en canvi la carretera no s’ha modificat en cap aspecte.

 

El secretari general dels nacionalistes de Ciutat s’ha reunit avui amb l’associació de veïns d’Establiments per conèixer de prop la problemàtica i estudiar les possibles solucions. De moment, Toni Verger s’ha compromès ha traslladar a les institucions pertinents, és a dir, al Consell insular i a l’àrea de Mobilitat de Cort, aquesta situació i instar a crear un equip tècnic que comenci a estudiar les possibles solucions. “És penós que una ciutat que aposta per un model de mobilitat sostenible mantingui en aquest estat la carretera d’Establiments”.

 

En aquest sentit, Verger ha manifestat l’abandonament que sofreix aquest poble de Palma respecte a altres barriades de Ciutat. El portaveu de l’associació de veïns, Joan Mas, ha remarcat el sentiment de desprotecció que senten respecte l’àrea de mobilitat de Cort, i reclamen el mateix tracte, i per tant, el mateix nivell d’inversions que reben altres zones de la ciutat. “I sobretot davant problemes d’inseguretat com aquest”, ha remarcat Mas.


“És urgent instal·lar voreres a la carretera, perquè ara per ara la inseguretat per als veïnats és màxima”. Verger és conscient que anar pel tram que va des de la Creu de Puigpunyent fins passat Establiments, tant per aquells que utilitzen el transport públic com pels qui vulguin passejar o anar amb bicicleta, és un perill greu per a la seguretat vial.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: