"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/09/2010

La Plataforma Prou Impunitat a Ruanda celebra amb satisfacció la sol·licitud d'extradició d'un genocida ruandès

Aquest anunci coincideix amb la visita dels portaveu de la plataforma a l'ONU on estan protestant per la copresidència de la cimera per eradicar la pobresa del president de Ruanda, Paul Kagame, acusat també de genocidi i crims contra la Humanitat
La Plataforma Prou Impunitat a Ruanda celebra amb extraordinària satisfacció l'acord del Consell de Ministres en referència a la sol·licitud d'extradició del militar ruandès Kayumba Nyamwasa, acusat de genocidi, atacs sistemàtics contra la població civil i la organització d'atemptat terroristes a Ruanda a finals dels anys 90.

 

La notícia es produeix quan, precisament, els dos delegats de la Plataforma, Joan Carrero -president de la Fundació s'Olivar- i Pere Sampol -senador del PSM-Entesa Nacionalista- es troben enmig d'una missió de protesta davant les Nacions Unides per la designació del president de Ruanda, Paul Kagame, com a copresident de la cimera per la revisió dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) de l'ONU.

 

És necessari recordar que aquesta actuació judicial neix a partir d'una querella criminal interposada per la Fundació s'Olivar, presidida per Joan Carrero, i d'altres organitzacions, i finançada des del començament pel Fons Mallorquí de Solidaritat. Per tant, és just considerar aquesta notícia com una gran victòria internacional liderada pels moviments de solidaritat de Mallorca.

 

Els mitjans de comunicació interessats en recollir les reaccions directament a través dels dos portaveus de la Plataforma poden localitzar, tant a Pere Sampol com a Joan Carrero, a través del número 653.952.825. Preguem, però, que els telefonin a partir de les 14 hores de dissabte (8.00 hores als EEUU), a causa de la diferència horària.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: