"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/09/2010

El PSM-EN de Pollença proposa solucions per ampliar el nombre d'amarraments del port

La remodelació de la zona portuària permetria la creacio de 75 nous amarraments fixes i més de 100 de flotants per a passants 

Davant la manca d'amarraments disponibles a les instal·lacions portuàries del Port de Pollença, i la gran llista d'espera per a poder accedir a un amarrament del port públic, i tenint en compte de manera especial el greu problema ambiental que suposa la gran quantitat de vaixells ancorat dins la badia en l'estiu, el PSM proposa remodelar la zona portuària per donar solució a aquest problema.

 

Des del PSM proposam reorganitzar l'aparcament situat al costat del Passeig Saralegui per tal de poder augmentar la làmina d'aigua. Aquesta zona es va guanyar al mar ja fa anys i la seva excavació parcial permetria allargar els pantalans ja existents. L'anterior, unit al trasllat de l'actual avarador cap a la zona annexa a la benzinera (ara infrautilitzada) permetria obtenir entorn de 75 llocs d'amarrament nous.

 

També es podrien alliberar moltes places d'amarrament situant els vaixells "passants" a la zona de l'escullera, en un nou pantalà flotants. En funció de la llargada que es dones a aquest pantalà podria acollir a més de cent vaixells.

 

El PSM farà aquestes propostes a la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques del Govern Balear, ara que el conseller Jaume Carbonero ha anunciat la remodelació dels ports de gestió pròpia, com és el cas del port de Pollença.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: