"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/09/2010

Sampol demanarà a José Blanco que retiri la proposta de retallar els descomptes per a residents

El senador del PSM-EN subratlla que la mesura ha generat un rebuig unànime a les Illes BalearsAquest dimarts, en la sessió de control al Govern espanyol que se celebrarà en el Senat, el senador del PSM-Entesa Nacionalista, Pere Sampol, preguntarà al ministre de Foment, José Blanco, sobre les intencions de l'Executiu socialista de retallar la despesa en els descomptes en les tarifes aèries per als residents a les Illes Balears, a Canàries, a Ceuta i a Melilla.

 

El senador mallorquinista demanarà a Blanco si pensa retirar la seva proposta, atenent a la reacció unànime de rebuig que aquesta possibilitat ha generat a Balears.

 

Des que es va donar a conèixer que Foment estava estudiant la possibilitat de retallar les bonificacions als residents per al transport aeri, tots els grups polítics i entitats socials del nostre país s'hi han posicionat en contra. El grup parlamentari del BLOC i PSM-Verds registrarà en el Parlament, juntament amb els socis del Pacte, una Proposició No de Llei perquè la cambra balear expressi el rebuig a aquesta eventual retallada.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: