"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/08/2010

Toni Verger: “Melià desprestigia la política”

El secretari general de Palma insta al líder d’UM a depurar responsabilitat davant les acusacions de la justícia per la compra de vots al 2007El PSM considera que el president d’Unió Mallorquina, Josep Melià, ha desprestigiat la política a l’afirmar que tots els partits polítics han dut a terme “pràctiques clientelars”. Toni Verger insta a Melià a depurar responsabilitats dins la seva formació sense desentendre’s de la qüestió i duent a terme una verdadera regeneració.

 

En declaracions a Europa Press, el secretari general dels nacionalistes a Palma ha remarcat que no tots les partits actuen igual i ha recordat que al PSM-EN no hi ha cap càrrec imputat ni cap persona que estigui sent investigada per la justícia. Per això, “no pot ser que la única sortida d’UM sigui desprestigiar la política o intentar enganyar els ciutadans”.

 

D’aquesta manera, Verger aposta perquè el president d’UM digui a terme una investigació dins el seu partit per esbrinar què va passar en relació a la presumpta compra de vots durant les eleccions del 2007, sens intentar estendre la sospita cap a altres partits.

 

En resposta a si considera que Melià hauria d’expulsar del partit a l’exdirector insular de Relacions Institucionals al Consell de Mallorca, Josep Lliteres, sobre qui un membre de la casa Argentina, Eduardo Corvalán, va apuntar-lo a ell com a cap de la presumpta tram de compra de vots, Verger ha remarcat que hauria d’esbrinar què va passar perquè es tracta d’un assumpte molt greu sobre el que UM hauria d’adoptar les mesures corresponents perquè, si més no, sembla que hi va haver conductes i pràctiques bastant irregulars.

 

Verger creu que s’hauria de dur a terme una investigació exhaustiva dins UM i apartar a tota la gent que estigui afectada per corrupteles. “Melià hauria de mirar cap a dins, adoptar les mesures pertinents per avançar cap a la regeneració que tant anuncia”.

 

Aquesta regeneració no serà efectiva, continua Verger, “si l’únic que fa és dir que tots els partits ho fan”. Així, en referència al procés experimentat per la formació de Melià des del congrés de la refundació, Verger entén que “no s’estan donant els passos necessaris en aquest sentit, ja que la regeneració d’un partit no és intentar enganyar a la ciutadania”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: