"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/05/2004

El PSM demana al Govern que rectifiqui la seva negativa a col·laborar amb l’Acampallengua

El PSM demana explicacions al Govern de les Illes Balears per haver-se negat a col·laborar amb la celebració de l’Acampallengua que l’organització juvenil Joves de Mallorca per la Llengua durà a terme els dies 8 i 9 de maig a Pollença. Els nacionalistes consideren impresentable que, per primera vegada, l’executiu balear no col·labori amb un esdeveniment d’aquesta magnitud que aconsegueix aplegar milers i milers de joves en favor de l’ús social de la llengua pròpia de les Illes Balears.

El PSM recorda que mai un govern autonòmic havia deixat de donar suport a l’Acampallengua i que fins i tot els anteriors executius presidits per Jaume Matas havien donat suport en aquesta iniciativa.

A parer dels nacionalistes, la decisió del Govern de les Illes Balears de suprimir l’ajuda econòmica a l’Acampallengua s'emmarca dins l’estratègia del PP per desbaratar el procés de normalització lingüística. El PSM exigeix al PP que abandoni la seva campanya d’agressió contra la llengua catalana i que deixi de boicotejar les iniciatives encaminades a fomentar la normalització lingüística i l’ús social de la llengua.

El PSM denuncia que totes les mesures lingüístiques del Govern estan creant crispació i poden provocar l’enfrontament entre la població per motius lingüístics. El PSM considera que Jaume Matas hauria de cessar els responsables de la política lingüística i canviar el rumb.

El PSM dóna suport a Joves de Mallorca per la Llengua i anima a tots els ciutadans a participar a l’Acampallengua per demostrar al Govern de Jaume Matas que el joves aposten decididament pel foment i per l’ús social de la llengua pròpia de les Illes Balears.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: