"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/08/2010

El PSM-EN confia arribar a un consens amb el Consorci de la Platja de Palma per evitar tomar 91 habitatges a Can Pastilla

Els nacionalistes ja han sol·licitat formalment una reunió amb la gerent del Consorci per conèixer les justificacions que preveuen l’afectació desmesurada a tota una illa de cases i mostrar el seu desacord en aquest aspecte del projecte 

El PSM-Entesa Nacionalista confia rebre una resposta afirmativa a la petició formal que ja ha fet pel partit per tal de reunir-se amb la gerent del Consorci per a la Reforma de la Platja de Palma. Els nacionalistes han enviat una sol·licitud per mantenir una reunió amb la màxima responsable del projecte, Margarita Nájera, el més aviat possible per evitar tomar els 91 habitatges que conforma la illa de cases compreses entre els carrers Sant Antoni i Horaci de Can Pastilla.

 

El PSM-EN considera injustificada l’actuació que preveu el projecte en aquesta zona en concret, i per això volen conèixer de primera mà les raons que al·lega el Consorci per fer-ho. Des de la secretaria general de la formació de Palma, Toni Verger reitera que “ara per ara no veiem quina pot ser la justificació per a l’interès general”. En aquest sentit, el partit manifesta la seva voluntat d’arribar a consensuar una sortida raonable a aquesta situació.

 

Els nacionalistes confien en arribar a un consens amb la gerent del Consorci per modificar la remodelació de la zona de Can Pastilla sense afectar tan greument als veïns, als seus habitatges i a la fisonomia i caràcter mediterrani de la zona.

 

A més, el PSM-EN vol conèixer amb precisió quines seran les actuacions que ha previst el projecte del Consorci, després que s’aprovés per unanimitat al Parlament el projecte global. I, si el projecte no accepta les modificacions que els veïns de Can Pastilla reclamen per evitar esbucar els seus habitatges, el PSM-EN presentarà al·legacions davant el Consorci i, en última instància, s’oposarà a ratificar el projecte a l’Ajuntament de Palma.

 

Cal recordar a més, que va ser a proposta del grup parlamentari del Bloc que es va incloure en la Llei de Revalorització de la Platja de Palma l’exigència d’informes vinculants per part dels ajuntament implicats (Palma i Llucmajor) per referendar el projecte final. Per tant, el PSM-EN es felicita per aquest interès ferm en mantenir el control democràtic sobre el Consorci i que ara és una eina per reconduir les afectacions desmesurades, com les previstes a Can Pastilla. 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: