"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/08/2010

El PSM-EN mostra el seu suport als veïns de Can Pastilla afectats per les possibles expropiacions

Els nacionalistes no s’oposen al projecte però en reclamen una modificació per evitar la demolició “desmesurada” de tota una illa de cases, fins a 91 habitatges, i destruir el darrer reducte residencial del barri de caràcter purament mediterrani 

El PSM-Entesa Nacionalista ha mantingut una trobada amb els veïns de Can Pastilla avui matí per traslladar-los el compromís absolut de la formació per evitar que es dugui a terme l’expropiació de les seves cases, tal i com es preveu en el projecte de remodelació de la Platja de Palma. Els nacionalistes han assegurat als veïns que intentaran modificar l’actual projecte per totes les vies possibles, és a dir, a través d’al·legacions al Consorci, i a l’Ajuntament, on es durà a votació i ratificació vinculant al projecte.

 

El líder del PSM-EN, Biel Barceló, el secretari general de la formació de Palma, Toni Verger, i la regidora a l’Ajuntament, Nanda Ramon, han escoltat amb preocupació les queixes del veïnat que tem que les seves cases, fins a 91 habitatges i 5 comerços, es converteixin en un bulevard per als vianants i un aparcament subterrani. Verger ha reconegut que això “no encaixa de cap manera amb el model urbanístic del partit”.

 

D’aquesta manera, el PSM-EN ha mostrat el seu suport als veïns afectats i s’han compromès a traslladar als membres del Consorci de la Platja de Palma les queixes i preocupacions d’aquest grup nombrós de veïnats. Toni Verger ha assegurat als veïns que el que preveu el projecte en aquest punt en concret és “desproporcionat i desmesurat”. El secretari general del PSM-EN de Palma, s’ha compromès a demanar els informes pertinents al Consorci per conèixer quines són les justificacions d’aquesta part del projecte “perquè ara no hi són”.

 

Per la seva part, Biel Barceló ha matizat que el PSM-EN està a favor de la reconversió de la zona de la Platja de Palma, però “en cap cas pot passar per damunt de les cases dels veïns que hi han viscut tota la vida”. “No ens oposem al projecte en termes generals, però sí es necessari assegurar el manteniment de les zones com aquesta de Can Pastilla amb caràcter propi i molt mediterrani.”

 

El portaveu dels veïns Llorenç Balaguer ha explicat als presents la por que tenen tots de quedar-se sense casa, o ser traslladats a una altra zona, sense el seu consentiment i sense cap justificació de l’interès general. A més, lamenten que el procés d’aprovació i execució del projecte no compti amb la seva participació.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: