"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/08/2010

Reunió amb l’Associació de Restauració per aprofundir en la problemàtica de l’oferta del ‘tot inclòs’

Els nacionalistes continuen la roda de contactes amb els empresaris del sector turístic afectats, que en el cas dels bars i restaurants fins i tot està provocant el tancament de negocis 

El PSM-Entesa Nacionalista s’ha reunit avui amb la presidenta de l’Associació Empresarial de Restauració de Mallorca, Pilar Carbonell, per mostrar la preocupació de la formació davant el que suposa una pràctica cada vegada més freqüent i més abusiva pel que fa l’empresariat turístic. I no sol això, Biel Barceló ha traslladat a Carbonell la necessitat de regular l’oferta del ‘tot inclòs’ per evitar que vagi en detriment de la qualitat en els serveis.

 

El secretari general del PSM-EN ha acudit a la seu de l’associació amb els representats de la Sectorial de Turisme del partit, Antoni Sansó i Tomeu Amengual, per analitzar en profunditat les peculiaritats d’aquest tipus d’oferta i l’afectació que en el cas del sector de la restauració afecta greument. Bars i restaurants es veuen perjudicats greument perquè els hotels que ofereixen el ‘tot inclòs’ absorbeixen la resta de l’oferta complementària, és a dir, bars i restaurants, que en molts casos es veuen obligats a tancar o a reduir el nombre del personal.

 

Barceló s’ha mostrat preocupat per l’efecte d’aquesta oferta que està dinamitant els serveis complementaris turístics, i en conseqüència, l’estratègia del sector que ha caracteritzat la destinació de les Balears i que podria acabar amb la que fins ara és una oferta plural i variada.

 

Aquesta és la segona trobada que realitza el PSM-EN aquest mes d’agost dins l’aposta dels nacionalistes d’iniciar un debat públic, amb entitats, associacions empresarials, hotelers i restauradors, per elaborar una proposta viable que permeti a les institucions regular l’oferta turística del ‘tot inclòs’ per garantir un estàndard de qualitat, i a més blindar els abusos que els touroperadors estan exercint sobre els hotelers a l’hora de negociar els preus per a la temporada vinent.

 

Per la seva part, Pilar Carbonell ha reconegut que també ha iniciat dins la CAEB, a la que pertany, un debat per analitzar com aquesta oferta està agreujant la ja de per sí, difícil subsistència dels bars i restaurants de Mallorca. 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: