"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/08/2010

El PSM-EN desconfia de l’anunci dels controladors de no convocar vaga aquest mes d’agost

Els nacionalistes no estan satisfets perquè la única bona notícia possible és la desconvocatòria definitiva d’aturades per acabar amb la incertesa provocada en el sector, que ja n’està patint les conseqüències 

El PSM-Entesa Nacionalista es mostra preocupat davant l’anunci dels controladors aeris de no convocar una vaga durant el més d’agost, perquè no evita la incertesa en el mercat. Biel Barceló està convençut que “la única bona notícia per al sector turístic de les illes és la desconvocatòria definitiva de vaga”. De fet, alguns empresaris ja han reconegut afectacions en les reserves de darrera hora, i aquest “anunci enganyós no fa més que allargar la incertesa fins al final de la temporada turística, i condemnar el sector turístic a una situació econòmica encara més crítica”.

 

Els nacionalistes consideren una falsedat que els líders del sindicat d’aquest col·lectiu reconeguin que ajornen la vaga “per responsabilitat”, perquè tothom és plenament conscient que aquests estan utilitzant la temporada alta del turisme de l’estat espanyol per negociar amb el Ministeri amb més capacitat de pressió. “La verdadera responsabilitat dels controladors passa per arribar a un acord sense perjudicar a economies senceres i sectors turístics que tan sols són víctimes i espectadors d’un espectacle manipulador”.

 

A més, cal destacar la poca capacitat negociadora del ministre de foment a l’hora de cercar solucions ràpides i eficient per aturar les amenaces del col·lectiu dels controladors. Amb tot, el PSM-EN segueix confiant en un final pròxim en el procés de negociacions, que avui horabaixa es reprèn, per retornar a una situació normalitzada als aeroports de les illes, i evitar definitivament un caos aeri i econòmic.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: