"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 10/08/2010

Biel Barcel贸 lamenta que els promotors del camp de golf no respectin la protecci贸 de Son Bosc

El l铆der dels nacionalistes celebra la r脿pida actuaci贸 de la Conselleria de Medi Ambient i titlla d鈥檌rresponsable l鈥檃ctuaci贸 de la promotora que ha reiniciat les obres ignorant que es tracta d鈥檜na Zona d鈥橢special Protecci贸 d鈥橝us 

El PSM-Entesa Nacionalista valora molt positivament la ràpida reacció de la Conselleria de Medi Ambient a l’obrir un expedient sancionador contra l’empresa responsable de la construcció del camp de golf de Son Bosc, a Muro, qui aquesta setmana ha reiniciat les obres, vulnerant la protecció de la Zona d’Espacial Protecció per a les Aus.

 

Amb tot, el líder dels nacionalistes lamenta que la promotora hagi ignorat l’acció del Govern i la Conselleria de Medi Ambient amb l’ampliació de la ZEPA i que implica la suspensió cautelar de les obres, d’aplicació immediata, a una zona de gran valor ambiental.

 

En aquest sentit, el PSM-EN confia que l’acció del Govern, i principalment de la Conselleria de Medi Ambient, aconsegueixi aturar definitivament l’enèsim intent de destruir el territori de l’illa, amb el suport del partit nacionalista.


A continuació es pot consultar el comunicat que la Conselleria de Medi Ambient ha difós aquest dimarts. Així com una fotografia aèria de la zona afectada de Son Bosc per l'ampliació de la ZEPA.
Enlla鏾s

P脿gina web de la Conselleria de Medi Ambient


Documents

Fotografia de Son Bosc (239 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: