"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 04/08/2010

El PSM-EN confia que els controladors aeris desconvoquin la vaga per evitar perjudicar greument l’economia turística

El govern espanyol i els controladors han de fer tots els esforços possibles per evitar l’aturada del servei en ple mes d’agost perquè els efectes poden ser “desastrosos” per a l’economia, ja prou malmesa, de les illes 

El PSM-Entesa Nacionalista confia que el govern espanyol resoldrà el conflicte que manté amb els controladors aeris de tot l’estat per evitar que duguin a terme la vaga que ahir ja van anunciar. Una aturada que es preveu en el mes que registra més activitat en els aeroports de les Balears i que provocaria el caos i el bloqueig a Son Sant Joan, principalment, a més dels perjudicis sobre el mercat turístic de les illes que a hores d’ara ja són irreparables.

 

La principal preocupació dels nacionalistes és per les repercussions sobre l’economia turística que, ja ara, pot causar aquest anunci. Això perquè en un context de dificultat econòmica com l’actual, i tenint en compte la guerra de preus dels establiments turístics, la situació podria arribar a ser crítica perquè aquesta aturada perjudicarà profundament les reserves de darrera hora, provocant-ne la incertesa i en molts casos la cancel·lació de fins el 30% de volum de negoci que es genera d’última hora.

 

El PSM-EN confia que el govern espanyol i els controladors aeris assumeixin la seva responsabilitat per evitar la saturació i el bloqueig que es pot viure als aeroports de les Balears, els més concorreguts de tot l’estat en aquestes dates estiuenques. 

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: