"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 26/07/2010

El PSM-EN d贸na suport a la sol路licitud de regulaci贸 del vel integral

Els nacionalistes han votat a favor de la regulaci贸 d鈥檜na vestimenta que impedeix l鈥檃utonomia i la igualtat de les dones, per貌 considera que es tracta d鈥檜na q眉esti贸 que s鈥檋a de tractar a nivell estatal en primera inst脿ncia 

Els nacionalistes han votat a favor en el ple de Cort d’aquest dilluns a sol·licitar al Congrés dels Diputats que estableixi una regulació estatal sobre l’ús del vel integral, és a dir, el burka i el niqab. Tots els grups municipals han votat afirmativament també la iniciativa de realitzar una petició a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) perquè proposi una normativa municipal al respecte.

 

El text aprovat reclama una regulació a nivell estal d’aquest tipus de peces de vestir, per considerar que “no són una simple vestimenta”, sinó que impedeixen tota l’autonomia personal i van en contra de la igualtat.

 

En aquest sentit, la proposta que remetran al Congrés dels Diputats inclou el compromís de l’Ajuntament de Palma a seguir impulsant polítiques de convivència, plans d’igualtat i integració social, així com a augmentar el pressupost destinat a garantir la igualtat efectiva entre els homes i les dones.      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: