"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/07/2010

El PSM-EN de Palma celebra la decisió del Parlament de Catalunya de prohibir les curses de braus

Els nacionalistes, junt amb Iniciativa d'Esquerres i Els Verds de Mallorca, es comprometen a seguir el precedent català per aconseguir defensar els drets dels animals, evitar el seu maltractament i proclamar Palma com a Ciutat antitaurina 

 

La Federació del PSM-Entesa Nacionalista de Palma, Els Verds de Mallorca i Iniciativa d’Esquerres celebren la decisió que ha pres avui el Parlament de Catalnya al prohibir les curses de bous a tot el territori català, que permetrà posar fi a aquest tipus de maltractament dels animals. Es tracta d’un precedent molt positiu que encoratja a les formacions a seguir treballant en aquesta direcció, tal i com ja s’ha fet aquesta mateixa setmana, quan el ple de Cort a aprovat la prohibició d’actuacions de circ amb animals salvatges.

 

Les tres formacions consideren que la decisió de la cambra legislativa és una passa endavant en el respecte ple al benestar dels animals i el rebuig vers la crueltat dels espectacles com les curses de bous. Sobretot perquè posa en evidència que ni la tradició ni la cultura estan per damunt de tot això. És a dir que el manteniment d’un espectacle cruel i bàrbar no s’ha de justificar en criteris d’identitat nacional, sinó de respecte pel drets dels animals.

 

En consonància amb la decisió a Catalunya, a Palma aquest dilluns el ple de l’Ajuntament ja ha fet feina en aquest sentit al prohibir les actuacions d’espectacles de circ que incloguin la presència d’animals salvatges. Per això, la Federació del PSM-EN de Palma, Els Verds de Mallorca i Iniciativa d’Esquerres es comprometen a seguir treballant, junt amb els col·lectius animalistes, per aconseguir que Palma defensi els drets dels animals i sigui declarada Ciutat antitaurina.  


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: