"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/07/2010

El PSM-EN i els JEN-PSM participen en els actes del Día da Patria Galega convidats pel BNG

Enguany se celebra el 90è aniversari de la celebració de la diada nacional de GalíciaUna delegació del PSM-Entesa Nacionalista i dels Joves d’Esquerra Nacionalista (JEN-PSM) ha participat, el passat cap de setmana, en els actes de celebració del Día da Patria Galega, convidada pel Bloque Nacionalista Galego (BNG). La delegació estava integrada pel secretari de relacions polítiques dels nacionalistes, Magí Moranta, i pels membres dels JEN Toni Trobat i Rafel Sedano. Cal destacar que enguany se celebra el 90è aniversari de l’inici de la celebració de la diada nacional de Galícia.

 

El Día da Patria està marcat enguany per la recent sentència del Tribunal Constitucional que retalla l’Estatut de Catalunya. El portaveu nacional del BNG n’ha fet referència, i ha reivindicat que “digui el que digui el Tribunal Constitucional o les cúpules del PP i del PSOE, Galícia és una nació”.

 

Els representants del PSM-EN i dels JEN-PSM han assistit, juntament amb la resta de les 24 delegacions internacionals, a l’homenatge als Gallecs Il·lustres, en el Panteó on estan soterrats personatges rellevants de la història de Galícia, com Castelao i Rosalia de Castro. Els nacionalistes mallorquins també han acompanyat els nacionalistes gallecs en la manifestació reivindicativa i en l’acte polític del BNG, així com en el dinar popular i, posteriorment, en el FESTIGAL.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: