"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/04/2004

El PSM denuncia que Maria Antònia Munar utilitza els Ministrils del Consell de Mallorca en les celebracions i festes de Costitx

El PSM considera que Maria Antònia Munar s’aprofita del càrrec de Presidenta del Consell de Mallorca per fer les seves celebracions a Costitx. Els nacionalistes posen com a exemple la utilització que fa la batlessa de Costitx dels Ministrils del Consell de Mallorca. Munar s’emportà els Joch de Ministrils del Consell durant la Fira de Costitx i, més recentment, en la celebració del 25è aniversari de la constitució de l’Ajuntament.

El PSM recorda que els Joch de Ministrils és una formació musical que el Consell de Mallorca recuperà com a símbol de la institució mallorquina i la seva funció és acompanyar el ball de gegants i també per solemnitzar els actes del Consell. Els nacionalistes expliquen que l’acte que tingué lloc a Costitx era estrictament municipal i que aquesta no és la primera vegada que Maria Antònia Munar fa servir els Ministrils per solemnitzar les seves festes municipals.

El PSM considera que la presidenta del Consell de Mallorca no hauria de fomentar els greuges comparatius entre municipis ni confondre intencionadament els seus càrrecs institucionals.

D’altra banda, el PSM considera que s’han de definir molt clarament quines han de ser les actuacions del Joch de Ministrils i la seva regulació. En aquest sentit, els nacionalistes faran una sèrie de preguntes a la Presidenta del Consell de Mallorca per tal d’aclarir aquests fets.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: