"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/07/2010

El PSM-EN lamenta la negativa d’Entesa a unir-se amb el PSM-EN en un sol partit

Els nacionalistes aposten per pactes municipals i no renuncien a la confluència orgànica futura del mallorquinisme progressista en una organització unitàriaEl PSM-EN de Mallorca lamenta la negativa d’Entesa per Mallorca a unir-se amb el PSM-Entesa Nacionalista en una organització unitària del nacionalisme progressista.

 

Cal recordar que en l’Assemblea de militants celebrada a Porreres el passat 20 de febrer, el PSM-EN va definir l’estratègia d’aliances de cara a les eleccions municipals, al Parlament i al Consell previstes per al 2011. Els militants nacionalistes decidiren treballar per la confluència del nacionalisme progressista en una única organització: el PSM-Entesa Nacionalista; i al mateix temps apostaren per cooperar políticament amb les formacions de l’ecologisme polític i l’ecosocialisme sobirans per conformar una coalició electoral unitària d’esquerres, nacionalista i ecologista.

 

Entesa per Mallorca finalment ha rebutjat l’oferiment del PSM-EN per participar en un sol partit i el PSM-EN ha considerat insatisfactòria la proposta d’Entesa, que consistia en federar-se en base a quotes de partit (tot mantenint la personalitat pròpia de les organitzacions integrants). El PSM-EN lamenta aquesta decisió, però deixa la porta oberta a arribar a acords de caràcter electoral en aquells municipis de Mallorca en què conviuen el PSM-EN i Entesa per Mallorca. Així mateix, el PSM-EN confia en la confluència orgànica futura del mallorquinisme progressista en una organització unitària, que s’haurà de regir per principis radicalment democràtics (una persona, un vot) i no per pactes de cúpules de diferents partits.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: