"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/07/2010

Barceló: “La destrucció del territori que pretén el PP i UM és un mal negoci per Mallorca”

El portaveu del BLOC, Biel Barceló, rebutja el projecte legislatiu de l'oposició, que podria permetre construir el camp de golf número 25 de l’illa, i el confronta amb l'actitud del Govern, que proposa eines de protecció com la ZEPA 

El BLOC segueix fent feina per arribar a protegir la zona de Son Bosc, annexa al Parc Natural de s’Albufera, i evitar que els partits polítics de l’oposició, PP i UM, continuïn destruint el territori i la naturalesa de Mallorca. Per això, la setmana passada el Govern, a instància del Conseller de Mobilitat i Medi Ambient, el nacionalista Biel Vicens, va aprovar l’ampliació de la Zona d’Espacial Protecció per a les Aus (ZEPA).

 

“La ZEPA ja suposa una suspensió cautelar de les obres. Hem de seguir treballant en aquesta direcció perquè la destrucció del territori és un mal negoci”. Barceló rebutja frontalment els arguments que mantenen els grups de l’oposició a l’afirmar que la construcció d’un camp de golf a Son Bosc suposarà un impuls econòmic per la zona. “És fals, perquè a Mallorca ja hi ha 24 camps de golf i l’economia no es sustenta amb ells”.

 

El BLOC aposta per la protecció dels recursos naturals de l’illa a la vegada que suposen un reclam turístic distintiu per combatre la estacionalització del turisme de sol i platja. Això, conforme “el model territorial sostenible que ha de permetre construir un futur per a l’illa i no el model dels conservadors basat en la destrucció constant dels valors mediambientals per a l’enriquiment empresarial d’uns pocs”.

 

En tot cas, el grup parlamentari assegura que la ZEPA presentada per Biel Vicens impedirà l’execució del projecte.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: