"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/07/2010

Toni Verger: “Palma ha de seguir potenciant el turisme cultural i d’oci diürn, però mai convertir-se en un parc temàtic o un circ”

El secretari general del PSM-EN de Palma rebutja la proposta feta pel PP de Ciutat d’omplir els carrers amb personatges infantils, mentre aposta per potenciar el turisme de qualitat per a totes les edats 

La Federació del PSM-EN de Palma s’ha mostrat sorpresa davant la que considera una proposta extravagant i ridícula del Partit Popular per convertir la ciutat en un parc temàtic d’inspiració comercial nord-americana. “És ridícul que el PP proposi una DisenyPalma”.

 

El secretari general dels nacionalistes palmesans, Toni Verger, assegura que Palma necessita seguir sent un referent cultural i patrimonial, i per això sempre són necessàries accions que potenciïn aquesta visió de cara als turistes. “Però, en cap cas, la ciutat ha de convertir-se en un circ, i menys a través de referents que res tenen a veure amb la nostra identitat i cultura”.  

 

Verger, a més, considera imprescindible la convivència entre els turistes i els residents de forma que els palmesans no hagin de tenir la sensació de viure en un permanent parc d’atraccions. “Palma té molt per oferir als turistes durant totes les estacions de l’any, tal i com ho està demostrant la Regidoria de Cultura, liderada per Nanda Ramon”.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: