"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/07/2010

Biel Vicens considera "il·lògica" la possible aprovació de la llei del PP-UM per declarar el golf de Son Bosc d'interès autonòmic

El conseller del PSM-EN recorda que el Govern va ampliar divendres la protecció de Son Bosc, i confia que finalment no es faci el camp de golfEl conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Biel Vicens (PSM-EN), ha titllat de "surrealista i il·lògic" que el PP i UM puguin aprovar una llei-mesura al Parlament per declarar el projecte de camp de golf de Son Bosc "d'interès autonòmic". Aquest dimecres els partits de la dreta han aprovat en comissió el text de la proposició de llei del PP que també deroga el Pla d'Ordenació de Recursos Naturals (PORN) iniciat pel Govern per a la zona, i el text serà duit a plenari pròximament.

 

El conseller nacionalista ha defensat els valors ambientals i naturals de Son Bosc, i ha assegurat que si s'executa el camp de golf els valors d'aquests terrenys es perdran de manera "irreversible". Tanmateix, Vicens ha confiat que finalment no es dugui a terme aquest projecte, i ha recordat que el passat divendres el Consell de Govern va aprovar, a proposta seva, una ampliació de la ZEPA de s'Albufera que protegeix la finca de Son Bosc.

 

Biel Vicens ha afirmat que ha hagut de "patir la vergonya que l'anterior Govern de Jaume Matas retallàs parcs naturals", i ha expressat la confiança que "ara no hàgim de tornar a patir la vergonya que PP i UM eliminin el PORN per Son Bosc".


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: