"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/07/2010

El BLOC titlla de "cínica" l’acusació particular del PP en el cas Palma Arena

Els nacionalistes consideren que tan sols es tracta d’una estratègia política per conèixer immediatament els continguts de les acusacions en els casos de corrupció 

El grup parlamentari BLOC per Mallorca i PSM-Verds assegura que el PP balear es personarà com a acusació particular en el cas Palma Arena amb l’únic objectiu de conèixer de primera mà i amb la màxima immediatesa els detalls de les actuacions i acusacions en el cas de presumpta corrupció en què està implicat l'expresident Jaume Matas, així com altres membres del seu Govern i antics responsables de la formació conservadora.

 

El diputat del BLOC Antoni Alorda assegura que es tracta d’una “estratègia cínica”, perquè al mateix temps que el PP denuncia una persecució de la justícia, es posiciona com acusació per protegir els interessos del partit. “És cínic i contradictori que en la investigació judicial d’un possible finançament irregular del PP, el mateix acusat faci d’acusador”. De fet, el PP ha contractat l’exfiscal de l’Audiència Nacional, Ignacio Gordillo, per fer un seguiment dels casos de presumpta corrupció que afecten aquesta formació política.

 

“En qualsevol cas, sí sembla necessari plantejar una possible incompatibilitat d’interessos”, diu Alorda. Aquest fet l'haurà de valorar el jutge, José Castro, que instrueix el cas del Palma Arena al decidir si accepta la petició del PP.

 

A més, el grup parlamentari considera que el PP balear i estatal haurà de trobar la manera de demanar responsabilitats a l’expresident Jaume Matas per les nombroses acusacions de la justícia i que tan mal han fet a la imatge i la honorabilitat del partit, segons reconeix la mateixa direcció “popular”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: