"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/07/2010

Cultura posa el Quarter d’Intendència a disposició dels creadors

El Centre de Recursos de Creació Contemporània estarà obert aquest estiu perquè col·lectius, artistes, entitats i programadors independents desenvolupin els seus projectes

Quarter d'Intendència. Centre de Recursos de Creació Contemporània és un nou equipament cultural que depèn de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma (dirigida per la nacionalista Nanda Ramon), el qual és gestionat a través de la Fundació Palma Espai d'Art, fundació que coordina les polítiques municipals en matèria d'Arts Plàstiques i Visuals.

 

Es tracta d'un projecte cultural dinàmic i obert a col·lectius, artistes, entitats i programadors independents per tal d'afavorir el desenvolupament de projectes conjunts que millorin la qualitat de les propostes de creació contemporània a la nostra ciutat.

 

Un espai, en definitiva, que respon a la necessitat de formació especialitzada i continuada dels professionals de la creació a través d'un programa de cursos, tallers i monogràfics que els permeten posar en comú, millorar i descobrir alternatives a les seves eines habituals de treball. En aquesta línia, es proposen un seguit de cursos de tècniques específiques, cursos d'estratègies i activitats puntuals que pretenen ser el reforç necessari pel desenvolupament del procés artístic.

 

Per això, aquest estiu CRCC posam a la disposició dels creadors més de 300 metres quadrats per tal que puguin dissenyar i produir la seva obra. Aquí els creadors disposaran també d'un tòrcul per a gravat i estampació, equips informàtics (PC i Mac) amb les eines de programari de disseny d'avantguarda, plató fotogràfic i altres eines i materials necessaris pel procés creatiu, que es podrà llogar a preus econòmics.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: