"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/07/2010

El PSM-EN participa en les mobilitzacions per l'autogovern, a Palma i a Barcelona

Els nacionalistes participen en els actes que se celebren a Ciutat avui divendres i a Barcelona, demà dissabte, per mostrar el rebuig contra la sentència del Tribunal Constitucional que retalla l'Estatut de Catalunya 

El PSM-EN ha acudit a la concentració que s'ha duit a terme aquest divendres a les 19 hores a la Plaça de Cort de Palma junt amb l’Obra Cultural Balear, i altres partits nacionalistes i d’esquerres.

 

De la mateixa manera, el secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, encapçalarà una delegació d'aquest partit que participarà demà en la manifestació que recorrerà demà horabaixa els carrers de Barcelona sota el lema "Som una nació. Nosaltres decidim", que ha estat convocada per Òmnium Cultural i altres entitats com a reacció davant la sentència del Tribunal Constitucional que retalla l'Estatut de Catalunya aprovat en referèndum.

 

Els mallorquinistes se solidaritzen d'aquesta manera amb la reivindicació de les aspiracions nacionals del poble de Catalunya, i alhora defensen l'autogovern i el dret de decidir del poble de les Illes Balears i del conjunt dels pobles que integren l'Estat espanyol.

 

Biel Barceló participarà en la capçalera de la manifestació, al costat dels líders polítics i socials de Catalunya. A la manifestació s'han adherit la majoria dels partits polítics del Principat (tots tret del PP i Ciutadans), i ha rebut el suport d'entitats i partits de les Illes Balears i de la resta dels Països Catalans, així com d'altres territoris de l'Estat.

 

Una delegació dels Joves d'Esquerra Nacionalista (JEN-PSM) també acudirà demà a la manifestació del 10-J a Barcelona.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: