"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/07/2010

Mascaró: “ERC ha estat deslleial al pacte però sobretot als funcionaris del Consell”

Joan Lladó i el PP han votat en contra del Decret-llei espanyol que obliga a totes les institucions ha retallar els sous dels treballadors públics, tot i que és d'obligat compliment 

La vicesecretaria del PSM-Entesa Nacionalista i portaveu del BLOC al Consell de Mallorca, Joana Lluïsa Mascaró ha titllat d’irresponsable i incoherent el posicionament del conseller d’ERC Joan Lladó qui avui ha votat en contra de l’aplicació de les mesures que preveu el Decret-llei espanyol per la retallada dels sous dels funcionaris.

 

“ERC ha votat de forma irresponsable i sent deslleial cap als socis del BLOC però sobretot de cara al personal que fa feina al Consell Insular”. Mascaró lamenta l’actitud de Joan Lladó que ha permés, junt amb el vot en contra del PP, el rebuig del Decret.-llei que s’aplicarà de totes formes perquè és d’obligt compliment per part de totes les institucions de l’Estat espanyol. Per tant, el vot en contra d’ERC només fa que provocar que el personal del CIM resulti més perjudicat perquè igualment se li aplicarà la retallada, però amb més retard i per tant, tentint en compte el caràcter retroactiu del Decret-llei, amb major incidència.

 

El PSM-EN considera incomprensible per contradictori que aquesta formació hagi forçat l’incompliment del pacte al Consell Insular quan ERC ja va votar a favor del Decret-llei de mesures per retallar el dèficit en el Parlament de Catalunya el passat 9 de juny, i fins i tot Eivissa pel Canvi hi va donar suport al Parlament de les Illes Balears.

 

“No és incompatible el vot favorable amb la crítica política”, argumenta Mascaró qui recorda que el decret és d’obligat compliment, i per tant “hem actuat amb responsabilitat i per imperatiu legal. Hem d’acomplir la llei encara que no hi estiguem d’acord. En aquest cas, votar en contra perjudica als propis treballadors de la institució”.

 

  


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: