"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/06/2010

Amb un 10% manco de pressupost, Cultura tira endavant un programa ambiciós del Palma Nit a Nit

Martin Taylor, Marlango, Jorge Drexler, Joan Miquel Oliver i Jaume Sisa són alguns dels artistes que participaran en les 79 activitats que ompliran les nits d’estiu de la Ciutat 

La Regidoria de Cultura ha aconseguit mantenir la qualitat a l’hora de programar la nova edició del Palma Nit a Nit, tot i la reducció d’un 10% en el pressupost respecte l’any passat, el que suposa uns 40.000 euros manco.

 

Amb tot, la música i el cinema tornaran a omplir les nits de Palma dels propers mesos d’estiu, amb cites al castell de Bellver, Ses Voltes, el Parc de la Mar i el casal Solleric. En total hi ha programades 79 activitats nocturnes, 46 de les quals són projeccions cinematogràfiques i 33 actuacions musicals.

 

Alguns dels noms com el del guitarrista Martin Taylor o Jorge Drexler passaran per Bellver dins el festival Waiting for Waits, mentre grups com La Pegatina o Peret ho faran a Ses Voltes. Altres noms coneguts com Marlango, Joan Miquel Oliver o Jaume Sisa també formen part del programa d’enguany.

 

Nanda Ramon demostra el compromís de la regidoria per mantenir una oferta cultural de qualitat, que en temps de crisi es basa en la bona gestió, i també en un poc d’imaginació.

Enllaços

Pàgina web Palma Nit a Nit


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: