"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 27/04/2004

El PSM denuncia el retard de les obres de la Miseric貌rdia

Els nacionalistes denuncien el retr脿s de les obres de la Miseric貌rdia i recorden que des de 1996 existeix un conveni entre el Consell de Mallorca i el Govern Balear, que definia el pressupost que cada instituci贸 havia d鈥檃portar (mil milions de les antigues pessetes), no s鈥檋agi respectat i que la manca de previsi贸 i escassa preocupaci贸 pel tema ocasioni tants d鈥檃nys de demora en l鈥檈xecuci贸 de les obres del cap i casal de la cultura de Mallorca.

La restauraci贸 i el condicionament de l鈥檈difici de la Miseric貌rdia, no es va contractar fins al novembre de 1998 (amb un pressupost de 501.377.644 pessetes) i aix貌 signific脿 un primer retr脿s efectiu de gaireb茅 dos anys.

Els nacionalistes consideren molt preocupant el fet que UM, des de ja l鈥檃nterior legislatura, no es prengui de manera seriosa la rehabilitaci贸 de la Miseric貌rdia i no doni prioritat a les obres de la principal infrastructura cultural del Consell de Mallorca i que s鈥檋agin de veure fent reparacions d鈥檜rg猫ncia per no haver fet una aposta ferme per la rehabilitaci贸 integral de l鈥檈difici.

D鈥檃ltra banda el PSM recorda que si les obres haguessin seguit el curs i el calendari previst ara no lamentar铆em que s鈥檋agin de dur a terme actuacions d鈥檜rg猫ncia com les que ara afecten a l鈥橝rxiu General. A la vegada, els nacionalistes esperen que amb aquestes obres els documents es dipositin en un lloc a l鈥檃bast per als investigadors i que es tingui cura de la seva conservaci贸. El tancament de l鈥橝rxiu general degut a les obres no ha de significar no poder accedir a la documentaci贸.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: