"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/06/2010

El PSM-EN de Marratxí titlla d’irresponsable el rebuig a les mesures d’austeritat per part de l’equip de govern del PP

José Ramon Bauzá ha rebutjat reduir el nombre de càrrecs de confiança, tal i com proposa el grup municipal del PSM-EN 

El govern de Marratxí ha rebutjat aquesta setmana aplicar les mesures d’austeritat que havien de permetre reduir el dèficit econòmic que té l'Ajuntament de 3,5 milions d’euros (any 2008), i es preveu tancar l’any 2009 amb un dèficit molt superior. L’equip de govern del PP, liderat pel batle José Ramon Bauzá ha rebutjat totes les propostes que va presentar el PSM-EN de Marratxí.

 

El portaveu del grup municipal, Joan Francesc Canyelles lamenta aquest posicionament sobretot perquè és tracta d’un paquet de mesures d’austeritat presentades pel mateix Partit Popular a l’Ajuntament de Palma la setmana passada.

 

“És incoherent i irresponsable”, assegura Canyelles. “S’ha proposat reduir un 25% el nombre de càrrecs de confiança de l’equip de govern, que actualment compta amb 14 persones de confiança i 6 regidors amb dedicació exclusiva, i s’hi ha negat. És incomprensible”.

 

De la mateixa manera, el batle ha rebutjat i ha qualificat com a "no urgent) la reducció de la despesa en telefonia mòbil i del consum elèctric, així com disminuir la partida de premsa, de propaganda i de protocol. I al mateix temps l'equip de govern ha rebutjat eliminar la partida d’estudis, treballs i assistències tècniques exteriors, i racionalitzar les hores del personal municipal.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: