"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/06/2010

Representant de la Comissió Europea visita les obres del Teatre Mar i Terra

Nanda Ramon ha acompanyat el responsable de Política Regional de Balears de la CE per comprovar el desenvolupament del projecte, finançat entre els fons europeus, l’Ajuntament de Palma i el Govern 

La regidora de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma, Nanda Ramon, acompanyada per la regidora d’Habitatge, Magdalena Palou, va presentar al responsable de Política Regional de Balears de la Comissió Europea, Pierre-Emmanuel Lelerc, el Teatre Mar i Terra, i el desenvolupament de les obres.

 

Durant la visita també hi van ser presents la consellera de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, i el director general de Fons Europeus, Jaume Garau.

 

Es tracta d’un projecte finançat amb el Fons FEDER, basat en la rehabilitació d’aquest edifici amb la finalitat de destinar-lo a la cultura i el teatre. El pressupost del projecte compta amb un pressupost de més de 2,5 milions d’euros, i està finançat amb una aportació del 50% per part d’aqst fons de la Unió Europea, però també per la inversió d’un 25% de l’Ajuntament de Palma i el Govern, respectivament.

 

El nou equipament del teatre inclou un espai escènic, pati de butaques amb capacitat per més de 100 espectadors), aula de Teatre, aula de Cultura Popular, espais comuns, camerinos, magatzem, cafeteria i administració. Es dona molta importància a la supressió de barreres arquitectòniques, el compliment de les mesures de seguretat i autoprotecció, i a la ubicació dels diferents controls.

 

A més, està previst instal·lar-hi una estació transformadora pròpia i un aljub soterrat per donar cobertura al sistema d'extinció d'incendis. També s'ha fet una intervenció prèvia de consolidació i de restauració d'alguns elements singulars, com els merlets neomudèjars de les cambres que donen al jardí posterior i que havien format part d'un balneari.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: