"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 26/04/2004

El PSM de Cort no signa la declaraci贸 institucional en motiu dels 25 anys d'Ajuntaments democr脿tics

El Grup Municipal del PSM ha enviat una nota al regidor Sr. Nadal, expressant-li els motius de la ren煤ncia a signar el document en els termes que s’exposen m茅s avall

Des del Grup Municipal del PSM consideram molt positiva la iniciativa de declaraci贸 conjunta per commemorar els vint-i-cinc anys d’ajuntaments democr脿tics, per貌 tamb茅 consideram que quan es tracta d’aquest tipus de tem脿tiques, 茅s important estar obert i intentar que tots els grups es sentin c貌modes en la declaraci贸.

Aix铆 mateix, encara que les paraules s贸n importants, si aquestes no v茅nen acompanyades de fets, queden buides de contingut, no signifiquen res.

Per aix貌 al Grup Municipal del PSM ens 茅s impossible donar suport a aquesta declaraci贸 per un parell de motius diferents:

- No s’ha aconseguit el consens necessari per que la signin els grups de l’oposici贸.

- De les esmenes de modificaci贸 del text original que va presentar el nostre Grup Municipal, no se n’ha recollida ni una.

- Quan es parla de democr脿cia, llibertat, discussi贸 pol铆tica, consens social, etc. no nom茅s s贸n paraules buides sin贸 que s’han d’exercir cada dia en el funcionament diari de la instituci贸 i 茅s ben evident que a l’Ajuntament, en les relacions entre l’Equip de Govern i la oposici贸, aquesta voluntat de consens, di脿leg, etc. 茅s inexistent.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: