"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/06/2010

Tomeu Cifre és el nou candidat del PSM-EN de Pollença per a les eleccions municipals del 2011

L’agrupació aposta per recuperar la categoria com a destinació turística i provocar una regeneració democràtica que allunyi la imatge del consistori de la corrupció 

El secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, i el secretari de l’agrupació de Pollença, Biel Cerdà, han presentat avui Tomeu Cifre com a cap de llista per a les eleccions municipals de l’any vinent.

 

D’aquesta manera, l’agrupació inicia el compte enrere electoral que ha de suposar un canvi a l’equip de govern l’any 2011. I ho fa amb dos objectius molt clars. Per una part, Cifre ha assegurat avui que és imprescindible provocar una regeneració democràtica al consistori que esborri la mala imatge derivada dels casos de corrupció. “És urgent transmetre als pollencins que les accions de govern seran transparents”.

 

D’altra banda, el nou candidat ha volgut mostrar la seva aposta, i la de la agrupació, per recuperar la categoria com a destinació turística de Pollença, però també com a lloc amb qualitat de vida per als ciutadans del municipi. A més, de re situar-la en el panorama cultural de Mallorca.

 

Biel Barceló, per la seva part, ha mostrat el seu suport total a Tomeu Cifre i n’ha destacat el seu perfil professional i personal com a gestor i emprenedor empresarial. Un perfil que dins l’estructura del partit s’ha valorat molt, i precisament ha estat nomenat membre de l’executiva del PSM-EN durant el 20è Congrés celebrat el passat cap de setmana.

 

A la vegada, el secretari de l’agrupació de Pollença, Biel Cerdà, s’ha mostrat molt content per aquesta candidatura que suposa seguir apostant per fer política “de veres” al municipi, deixant de banda els interessos partidistes. A més, n’ha destacat la tasca ja realitzada com a regidor de cultura fins que va ser destituït per defensar la titularitat pública del Camí de Ternelles.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: