"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/04/2004

El PSM demanarà explicacions a Dolça Mulet per l’exposició del llibre més petit del món”

El PSM demanarà explicacions a la consellera de cultura del Consell de Mallorca, Dolça Mulet, per l’exposició del “llibre més petit del món”. Els nacionalistes per quina raó el Consell de Mallorca, amb motiu de la Fira del Llibre, exposà un exemplar presentat com el més petit del món i que a més –segons la Consellera Mulet - només se’n troben 12 exemplars, quan tot apunta que aquests exemplars es poden comprar per Internet sense cap problema.

El PSM, sorprès davant l’exposició de tal joia, ha demanat els informes tècnics emesos pel Departament de Cultura que afirmen que el llibre exposat és el més petit del món i que se’n recomana la seva l’exposició. A més, els nacionalistes demanaran quin cost ha tingut la custòdia del “llibre més petit del món”, en què es basa la Consellera de Cultura en afirmar que només se’n troben dotze exemplars a tot el món i quin és el valor econòmic del llibre exposat.

El PSM considera que s’ha de ser un poc més rigorós i que si es tingués un projecte cultural seriós per a Mallorca des de principis de legislatura no es cauria en improvisacions com la del “llibre més petit del món”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: