"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/06/2010

Joan Lluïsa Mascaró defensa la importància del sector públic davant les retallades per reduir el dèficit

La portaveu del BLOC al Consell de Mallorca defensa, durant el debat de política general, polítiques que contribueixin a millorar el finançament de les institucions per compensar una reducció de la despesa que "no ha d'afectar els serveis públics bàsics"Aquest dijous s’ha celebrat el debat de política general al Consell de Mallorca. Una cita que ha servit perquè les diferents forces polítiques representades en la institució insular plantegin els seus punts de vista sobre el futur de la institució i sobre les polítiques que du a terme, així com les anàlisis de l’actual situació política i econòmica i les propostes per fer front als reptes immediats i per sortir de la crisi.

 

La intervenció de la portaveu del BLOC per Mallorca i vicesecretària general del PSM-EN, Joana Lluïsa Mascaró, ha servit per ressaltar la necessitat de polítiques realment socials que ajudin a compensar els desequilibris socials i econòmics. Mascaró ha defensat la intervenció del sector públic per augmentar el benestar dels ciutadans, i ha apuntat que, davant la necessitat de fer front al dèficit públic, el Consell haurà de millorar el seu finançament i haurà d’instar les administracions competents a incrementar els ingressos públics.

 

D’altra banda, la portaveu del BLOC també ha defensat el Consell Insular com a institució de govern de Mallorca, i ha saludat la postura de la presidenta de la institució, Francina Armengol, favorable a l’enfortiment del Consell en paral·lel a l’emmagriment d’un Govern que ha d’anar cedint competències a la institució insular (en compliment d’allò que estipula l’Estatut).

 

A continuació reproduïm el text íntegre de la intervenció de la portaveu nacionalista al Consell.
Documents

Intervenció de Joana Lluïsa Mascaró en el debat de política general del Consell de Mallorca (129 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: