"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/06/2010

Ja ha començat el 20è Congrés del PSM-EN

Podeu seguir l'esdeveniment, que s'està desenvolupant a Santa Maria, a través de twitter i twittchannel  Ja ha començat el 20è Congrés del PSM-EN, que se celebra al llarg d'aquest cap de setmana a Santa Maria del Camí. Una cita per refermar el compromís dels militants i els òrgans de direcció amb els objectius polítics del partit.

 

Una cita, també, per renovar la Comissió Executiva, per fer un repàs dels mèrits aconseguits, perquè el secretari general doni comptes del present i del futur de la política de les Illes Balears i de les passes que ha de fer el PSM-EN per jugar-hi un paper fort i destacat. És per tant, una cita indispensable en el calendari dels militants, afiliats, simpatitzants.

 

És també el moment perquè Biel Barceló exposi els termes i les condicions amb les quals s'ha arribat a un principi d'acord per formar una nova coalició electoral, tant amb Els Verds de Mallorca com amb Iniciativa d'Esquerres. Una cita per tant per ratificar aquesta nova aliança que marcarà el desenvolupament de les eleccions al Parlament i al Consell de Mallorca del maig del 2011.

 

L'ordre del dia també preveu el debat i la votació de les ponències sectorials, així com altres qüestions més de caire tècnic, com poden ser les modificacions dels Estatuts i el Reglament intern.

 

Val la pena destacar la nombrosa afluència de personatges polítics d'altres formacions, tan de les Illes Balears com de fora del país. Entre d'altres, membres del BNG, Eusko Alkartasuna, Aralar, Chunta Aragonesista, Iniciativa per Catalunya-Verds, del Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià, Nueva Canarias, UDC. Així com destacades personalitats del món de la política balear, de partits com PSIB-PSOE, UM, Entesa per Mallorca, Partit Popular, Esquerra Alternativa i Verda-Esquerra Unida, Iniciativa d'Esquerres, Els Verds de Mallorca o ERC Illes.


El PSM-EN a un clic. El Congrés 2.0.


D'altra banda, des del la Secretaria de Comunicació s'ha impulsat un esforç conjunt que ha de permetre apropar el PSM-EN a seus afiliats i simpatitzants a través d'Internet. És aquesta la motivació que ha de permetre introduir al partit dins les xarxes socials i la comunicació 2.0, una nova i actualitzada manera de fer arribar el nostre missatge arreu.

 

Per això, aquest congrés serà el punt de partida per engegar i difondre que el PSM-EN és present a la societat, també des de la les xarxes socials i la red Internet i que és capaç d'aprofitar tots els recursos que ofereixen les noves tecnologies.

 

Al cap i a la fi, això vol dir que tothom qui hi estigui interessat podrà ser partícip del partit també des de Twitter i Facebook. Podrà seguir el congrés també pel canal del PSM-EN on line Twittchannel i visualitzar totes les imatges a través del gestor de fotografies de Flickr.

 

Tots els enllaços que trobareu a continuació, també hi són a la pàgina web del partit.

Pàgina Twitter: http://twitter.com/psmcat

Canal on line Twittchannel: http://www.ximosoft.com/twittchannel/psm/

Perfil al Facebook: http://www.facebook.com/psm.entesa.nacionalista

Pàgina al Facebook de la Federació: http://www.facebook.com/federacio.psm.en

Gestor d'imatges, Flickr: http://www.flickr.com/photos/psm-entesa/sets/


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: