"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/06/2010

Els JEN-PSM donen el sus a la campanya "Contra la crisi: educació"

Els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM han realitzat una performance a la Plaça Major per presentar la campanya “Contra la crisi: educació”Els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM han presentat a la Plaça Major el primer acte de la campanya “Contra la Crisi: Educació”. Els joves nacionalistes han recreat una aula a la Plaça Major on han exposat les diferents dades sobre Educació a les Illes Balears.

 

Els JEN-PSM han criticat la taxa d'abandonament escolar de les Illes Balears que és d'un 44,3%, mentre a l'Estat espanyol la mitjana es situa en el 31% i a Europa la xifra no supera el 17 %.

 

Segons Lluís Apesteguia, secretari general dels JEN-PSM, “és imprescindible que l’educació, la formació i la recerca siguin elements estructurals per aconseguir que l’economia espanyola generi el valor afegit i la productivitat necessària, tot per configurar un sistema econòmic eficient i sostenible que ens permeti superar la crisis capitalista. I aquest és l’objectiu que ens hem marcat amb la campanya PLA JEN: contra la crisis, educació”.

 

Els joves nacionalistes han exposat un mural amb diferents dades de l'educació i demanat una escola progressista, en català, laica, gratuïta, pública i de qualitat.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: