"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/06/2010

El PSM-EN tanca un principi d’acord amb Els Verds de Mallorca i Iniciativa d’Esquerres per formar una nova coalició electoral

La proposta, que haurà de ser ratificada pel 20è congrés del partit que se celebra aquest cap de setmana, demostra que els nacionalistes continuen fent feina per liderar una oferta electoral d’esquerres, sobiranista i ecologista a Mallorca, segons el full de ruta marcat a l'assemblea celebrada a Porreres 

Aquest dijous les direccions del PSM-Entesa Nacionalista, dels Verds de Mallorca i d'Iniciativa d'Esquerres (partit ecosocialista d'àmbit mallorquí, constituït recentment i liderat per Fina Santiago i David Abril) han arribat a un principi d'acord per assentar les bases de la futura coalició electoral que es presentarà a les properes eleccions al Parlament, al Consell de Mallorca i a l'Ajuntament de Palma. Les tres forces polítiques han establert un preacord que ha de permetre seguir treballant per signar un compromís definitiu abans d’acabar el mes de juny.

 

Abans, però, els òrgans de cada partit hauran de ratificar aquest preacord durant les properes setmanes. Així, el secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, sotmetrà la proposta a ratificació davant la militància durant el 20è congrés dels nacionalistes, que se celebrarà aquest  cap de setmana a Santa Maria del Camí.

 

El principi d'acord entre el PSM-EN, Els Verds i Iniciativa dóna continuïtat a la col·laboració política entre el nacionalisme progressista, l'ecologisme polític i l'ecosocialisme federalista, la qual ja es venia produint en el si del BLOC per Mallorca. Amb aquest preacord es demostra que el PSM-EN continua fent feina per liderar una oferta electoral d'esquerres, sobiranista i ecologista a Mallorca, segons el full de ruta marcat per la militància nacionalista en l'assemblea celebrada a Porreres el passat mes de febrer.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: