"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/06/2010

Toni Verger: “Marina Sans ha de presentar la seva dimissió o el PP l’ha d’obligar a fer-ho”

El secretari general del PSM-EN de Palma considera “una vergonya i una falta de respecte” que el jutge constati els indicis de delicte en el cas Funerària mentre ella continua ocupant una regidoria a Cort 

Aquesta setmana el jutge que instrueix el cas Funerària de corrupció política ha decretat obertura de judici oral evidenciant que els indicis de delicte així ho exigeixen. La que va ser presidenta de l’Empresa Funerària Municipal, i actualment regidora del PP a Cort, està acusada d’un delicte de malversació continuada de doblers públics.

 

Per això, Toni Verger assegura que “és una vergonya per als ciutadans i la classe política que encara no hagi presentat la seva renúncia la càrrec després d’haver declarat davant el jutge, i que aquest hagi obert judici oral en constatar els indicis de delicte”.

 

Toni Verger considera “una vergonya i un insult” que Marina Sans continuï en el seu càrrec com a regidora i que el president del seu partit no s’hagi pronunciat. Per això, exigeix a José María Rodríguez que l’obligui a presentar la seva dimissió, “sense esperar ni un dia més”. “Si ella no és capaç de presentar la seva renúncia, el secretari d’organització del PP al consistori l’ha d’obligar a fer-ho”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: