"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/06/2010

Cultura participa amb un estand a la Fira del Llibre

Fins el dia 6 de juny es poden adquirir les novetats editorials, 

La regidoria de Cultura té un espai propi dins l'estand de l’ajuntament de Palma, un punt d’atenció i exposició dins la Fira del Llibre que es celebra des del passat 28 de maig i fins el proper 6 de juny al passeig del Born. Una paradeta que es pot localitzar fàcilment si es fixa l'atenció en les llestres voladores que la identifiquen, i que ens recorden que "llegir ens fa més lliures".

 

Amb aquest motiu també els personatges literaris tornen al carrer. Les estàtues que van engalanar la ciutat durant la passada Diada de Sant Jordi, tornen a envair Palma.  

 

A l’estand s'hi poden adquirir les novetats editorials de la Regidoria de Cultura: El "catàleg de publicacions del servei de cultura 1980-2009", que recull les referències d'unes 600 publicacions que s'han fet durant aquests anys. Així com també el darrer número de la col·lecció Rúbrica de l'Arxiu Municipal "La guerra del francès a Mallorca", i els llibres de la Fundació Espai d'Art. O altres títols com "Cementiri de Palma. Guia de passeig" de Carlos Garrido, i "Les coves de Bellver" de Pere Galiana.



      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: