"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/06/2010

El Casal Solleric inaugura una exposició de l’artista i Premi Nobel de Literatura Gao Xingjan

Nanda Ramon ha participat en l’acte de presentació de l’obra d’aquest artista, reconegut avui com una de les figures fonamentals de la literatura universal 

El pintor, dramaturg, director de cinema i literat Gao Xingjan ha estat present en l’acte d’inauguració de la seva exposció al Casal Solleric, junt amb la regidora de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística Nanda Ramon i el director gerent de la Fundació Palma Espai d’Art, Joan Carles Gomis.

 

Gao Xingjan és reconegut avui com una de les figures fonamentals de la literatura universal després de rebre el Premi Nobel de Literatura l’any 2000 per la novel·la La muntanya de l’ànima. Xingjan, tot i que va nàixer a la Xina, ja fa 23 anys que viu a Paris com a refugiat polític. De fet, les seves obres estan prohibides al seu país.

 

Tot i la fama com a escriptor, ell mateix reconeix que la pintura és la seva veritable professió. Un estil molt personal que sorgeix de la fusió de cultures d’Orient i Occident, perquè tot i que utilitza materials de tradició xinesa la tècnica és totalment moderna.

 

L’exposició romandrà oberta al públic fins l’11 de juliol.

 

 

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: