"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/06/2010

Joventut promou la participació dels joves per modificar l’ordenança contra el "botellón"

L’àrea del consistori vol fomentar el diàleg entre els diferents col·lectius afectats per modificar el text presentat pel consistori 

L’àrea del consistori palmesà s’ha reunit amb el Consell de Joventut de les Illes Balears per recollir les opinions de primera mà de les entitats juvenils sobre l’ordenança contra el botellón que va presentar de forma unilateral la regidoria d’Igualtat i Drets Cívics.

 

El PSM-EN de Palma vol participar així en la modificació d’aquest document per fer partícips tots els col·lectius afectats a través d’un ampli procés participatiu. Tan empresaris o propietaris dels locals d’oci, joves, veïns afectats per les conseqüències del botellón, etcètera.

 

Amb aquesta premissa, per tant, la regidoria de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política lingüística promou diferents trobades per fomentar la participació i conèixer les opinions de les entitats juvenils. La primera de les quals s’ha celebrat aquesta mateixa setmana al pati de Can Oms amb el CJIB.

 

En aquesta primera trobada la regidora Nanda Ramon i el coordinador de Joventut Toni Noguera van manifestar que la seva voluntat és modificar l’actual esborrany d’ordenança perquè inclogui qüestions clau, com són: la salut, com a pilar fonamental; el protagonisme en positiu dels joves com a element imprescindible per solucionar els efectes negatius del botellón; així com incloure un pla d’intervenció integral entre tots els agents implicats: Joventut, Educació, Benestar, Policia, serveis de neteja, i entitats juvenils.

 

Hi van ser presents la directora general de Joventut a Cort, Núria Maimó, i la presidenta del Consell de Joventut de les Illes Balears, Marta Carrió.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: