"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/06/2010

Rafel Sedano és el nou candidat de l'agrupació del PSM-EN de Calvià

Assumeix aquest repte per oferir al municipi "una verdadera opció de futur progressita per deixar enrere polítiques basades en l'especulació"Rafel Sedano assumeix la responsabilitat de liderar un canvi de caràcter progressista a Calvià amb valentia i motivació, i per retornar als veïns del municipi la confiança en la funció pública i deixar enrere el llast de la gestió del batle del PP Carlos Delgado.

 

L’agrupació es posiciona com l’única alternativa progressista possible per evidenciar un canvi i evitar que tant el PP com el PSOE segueixin desacreditant la feina dels treballadors de l’administració amb polítiques partidistes i especulatives. Per això, Rafel Sedano aposta per entrar al govern del municipi perquè “un canvi de progrés a Calvià, només és possible si el PSM hi és present”.

 

Una de les primeres actuacions que proposa l’agrupació de Calvià és convocar una auditoria de comptes i revisar les retribucions dels assessors. S’ha de comprovar si les accions del PP a l’ajuntament estan plenament justificades, ja que “com a mínim freguen la legalitat”. De fet, tres dels 67 assessors amb què compta l'Ajuntament, estan imputats per casos de corrupció.

 

Fer partíceps als ciutadans, mostrar els comptes clars, retornar la confiança en la funció pública, dinamitzar el treball i el comerç al municipi, apostar per un turisme de qualitat i desestacionalitzat, a més de trencar amb polítiques urbanístiques especulatives que imperen a Calvià des de que Carlos Delgado va arribar a la batlia; però també recuperar el valor del patrimoni i la cultura (simplement fent complir la llei respecte la nostra llengua), entre d’altres. Són algunes de les qüestions amb les que Rafel Sedano, i el PSM-EN de Calvià, es comprometen..

 

Per tot això, i amb el suport del partit i especialment del secretari general Biel Barceló, l’agrupació del municipi, el seu portaveu Jaume Vicens i Rafel Sedano, aposten per recuperar el valor del veritable vot útil de cara a les properes eleccions municipals.

 

Biel Barceló ha manifestat aquest dijous la satisfacció, també personal, a l'hora de presentar una persona tan activa com en Rafel Sedano per afrontar una assignatura pendent per al PSM-EN com és la de estar present en l'acció municipal de Calvià. De la mateixa manera, Barceló ha reconegut la feina ben feta per la seva predecessora, Dolors Fortesa-Rei.

 

Rafel Sedano és una persona coneguda, i reconeguda, per la seva implicació personal i professional en els àmbits culturals i juvenils de Mallorca durant els darrers anys. Així, a més de ser diplomat en Magisteri d'Educació Física i tècnic en Activitats Esportives en el Medi Ambient, en l'actualitat està cursant Educació Social. La seva tasca més reconeguda, però, se centra en la gestió cultural ja que posseeix una amplia experiència associativa i formativa en diferents àmbits (de lleure, estudiantil, cultural, juvenil, medi ambient), a més de participar en diferents plataformes i moviments socials. En aquest cas, es pot destacar la seva participació com a voluntari en el Consell de Joventut de les Illes Balears, en els Joves de Mallorca per la Llengua i l'Obra Cultural Balear. 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: