"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/05/2010

Els JEN-PSM de Palma exigeix la transformació prfunda de l'avantprojecte d'ordenança del botellón

Els joves d'esquerra nacionalista no accepten les mesures sancionadores i policials proposades per l'Ajuntament i l’ insten a la creació d’una ordenança que fomenti hàbits de salut en el jovent 

Els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM de Palma demanam el canvi de natura de  l'avantprojecte d'ordenança reguladora del botellón. És necessari i urgent traslladar l’essència de l’ordenança des d’una perspectiva sancionadora contra els joves que proposa el PSOE a una visió educadora en salut publica. Tot això, en coordinació amb tots els agents polítics i socials de l’Ajuntament.

 

Els JEN-PSM de Palma consideram un terrible error presentar unavantprojecte sobre el botellón on s’entén el jovent com a incívic i delinqüent, distorsionant la realitat de la joventut de ciutat.

 

Entenem que la prohibició d’una zona molt concreta de la ciutat i l’ús de multes que proposa l'ordenança municipal no són eines útils ni efectives per solucionar el problema de salut jove que conforma el botellón ni les seves conseqüències com el renou i la brutor.

 

Rebutjam, també, la proposta d’UM perquè entenem que els “botellòdromos” donen l’esquena al jovent, propicien el manteniment de l’abús de l’alcohol que atempta contra la seva salut i fomenten l’ús del cotxe com a mitja de transport multiplicant els riscos i els efectes negatius.

 

Per tot això, els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM de Palma exigim la implicació en el debat del col·lectiu del jovent de ciutat afectat per aquesta ordenança i la redacció d’un nou document que contempli tots aquests aspectes essencials, per una transformació profunda de l’avantprojecte. Sobretot perquè rebutgem la criminalització dels joves.

 

No som delinqüents!


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: