"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/05/2010

Cultura posa en marxa la biblioteca de Joan Alcover

Especialitzada en temes d'excursionisme i natura, la nova biblioteca augmenta els equipaments del barriLa regidoria de Cultura de Nanda Ramon ha inaugurat aquest divendres la biblioteca de Joan Alcover especialitzada en excursionisme i natura, el que suposa l’ampliació de prestacions per al barri de Ses Veles. Es tracta d’un edifici nou que ofereix els serveis de biblioteca i casal de barri, situat a la cantonada dels carrers Jeroni Pou i Joan Alcover, una zona de gran densitat de població i que fins ara tan sols comptava amb la biblioteca municipal del Polígon de Llevant.

 

D’aquesta manera, el servei de biblioteques de la regidoria segueix treballant en la mateixa línia que ja ha manifestat a l’hora de posar en funcionament la biblioteca de Son Gotleu i la de Josep Maria Llopart, del Camp Redó. És a dir, la voluntat de dignificar el servei bibliotecari, però sobretot els equipaments de la barriada.

 

El servei de biblioteca estarà obert al públic a partir del proper dimarts 1 de juny, quan hi ha organitzats una sèrie d'actes de benvinguda i inauguració per al barri amb xirimiers, un contacontes, l’actuació del Cor Mario Benedetti i del Casal de Dones, a més a més d’una exhibició del Club de Ball de Mallorca i una ballada popular amb Aires Mallorquins.

 

A partir d’aquesta data, la biblioteca romandrà oberta de dilluns a divendres de 8.30 a 20.30 i els dissabtes de 9 a 13 hores. L’edifici consta de gairebé 200 m2, amb uns 30 punts de lectura, una àrea d’ofimàtica amb 6 ordinadors amb connexió a Internet i un espai de lectura de premsa.

 

D’altra banda, hi ha una zona infantil adequada per acompanyar la gent menuda en les seves primeres experiències amb la lectura. I està previst que a partir del mes de juliol tota la biblioteca sigui “zona wi-fi”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: