"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/04/2004

El PSM no accepta les excuses de Mabel Cabrer i exigeix la reobertura immediata de la lĂ­nia de tren entre Inca i Sineu

El PSM no accepta les excuses esgrimides per la Consellera d’Obres Públiques, Mabel Cabrer, per mantenir tancada la línia ferroviària entre Inca i Sineu fins a l’estiu i exigeixen la reobertura immediata de la línia. En aquest sentit, els nacionalistes afirmen que s’han de prendre mesures de seguretat, però fent-les compatibles amb la continuïtat del servei.

Els nacionalistes manifesten que el fet que la línia de tren entre Inca i Manacor estigui aturada ocasiona perjudicis als usuaris del ferrocarril, els quals, a més, es troben davant a inseguretat de no saber quan podran tornar a utilitzar aquest mitjà de transport. En aquest sentit, els nacionalistes demanen al Govern de les Illes Balears reobri d’immediat la línia fins a Sineu i que, amb la màxima celeritat possible, procedeixi a la reobertura de la línia fins a Manacor.

El PSM recorda que des de la posada en funcionament de la línia de tren entre Inca i Manacor, el mes de maig del 2003, s’ha evidenciat l’alt grau d’acceptació d’aquest transport públic per part dels habitants dels diversos municipis per on passa la línia així com per part dels ciutadans i ciutadanes de la resta de Mallorca que, per diversos motius, l’han d’utilitzar.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: