"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Palma. 09/03/2010

Consell de Joves de Palma

Un dels reptes que s'ha marcat a l'àrea de Joventut, des que el PSM n'ha començat a assumir, es dotar a Palma d'un Consell de Joves. Aquest, seria el primer Consell Municipal de Joves de les Illes. L'objectiu és la participació de totes les associacions i entitats juvenils del nostre municipi.
 

La política juvenil de ciutat disposa ara d'un nou full de ruta que té en compte com a qüestions prioritàries la participació, el voluntariat, l'oci i l'educació afectivo-sexual.L'educació sexual és un dels temes que més preocupen als nostres joves. De les 2000 consultes realitzades pel programa "Consulta Jove" el 66% eren sobre salut afectiva i sexual.
L'Ajuntament ja disposa del servei "SexConsulta", que any rere any es veu desbordat. Des de la nova direcció de Joventut, agafam el compromís d'ampliar-lo i reforçar-lo dotant-lo de més recursos.

L'oci també és un tema vital pels nostres joves.Treballarem perquè abans que acabi la legislatura, els joves de Palma amb inquietuds musicals disposin d'un espai a on poder assajar o fer concerts.

I el voluntariat: potenciar el voluntariat. Aquesta serà la tercera pota de la nova política de joventut que volem impulsar des de Cort.

Tot això i una major coordinació entre tots els departaments que estan fucnionat (casals de joves, centres d'informació juvenil, serveis de dinamització, agència del voluntariat i servei de vacances), n'estic ben segura que serà una primera passa per a dotar a Palma d'una política juvenil en majúscules.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: